Cautare

8449 de rezultate pentru "stiri accident rutier craiova 9august 2010" (3.41 secunde)
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Mures-Brasov) si realizarea autostrazii catre Sebes care va face jonctiunea cu Coridorul IV paneuropean (Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta) va transforma Turda intr-un nod rutier important pe harta retelei Trans-Europeane de Transport TEN-T.
Mai mult, comisarul-sef Dinita a punctat faptul ca in peisajul rutier din tara noastra exista deja suficiente probleme cu soferii care conduc desi au suspendat acest drept, dar si cu cei care parasesc ulterior locul accidentului.
Codul rutier s-a modificat din nou. ... In aceste conditii, cum sa nu fac ochii cat cepele cand vad un articol in timp ce faceam ca omul revista presei, despre faptul ca modificarea codului rutier i s-ar "datora" lui Luis Lazarus, jurnalist la o televiziune bucuresteana.
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Dar, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. ... Sectorul de drum de 29,6 kilometri a fost scos la licitatie in decembrie 2010, au fost niste contestatii, iar licitatia a fost anulata.
Acestora li se promitea ca, daca vin sa plateasca taxa de parcare in Craiova, vor achita doar pentru jumatatea de an ramasa, nu pentru un an. Intr-o asemenea situatie se afla si Vasile F., care a mers marti la unul dintre ghiseele Directiei de Impozite si Taxe Craiova.
Fosta jucatoare a Oltchimului a semnat un contract pe sase luni cu SCM Craiova, formatie aflata pe ultimul loc in Liga Nationala Dupa mai multe runde de negocieri, oficialii echipei feminine de handbal SCM Craiova au reusit sa transfere o jucatoare experimentata de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Fenomenul rutier din Romania: ... Cum s-ar caracteriza la ora actuala fenomentul rutier din Romania? ... Ele caracterizeaza fenomenul rutier din Romania de astazi. ... Atunci au fost 87 de cazuri de luare de mita, in 2010 - au fos 21, iar in primele cinci luni doar 7 cazuri.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
Politistii din cadrul IPJ Dolj au precizat ca, miercuri noapte, in jurul orei 1.00, Nicolae Constantinescu, de 38 de ani, din Craiova, in timp ce conducea un Subaru Legacy dinspre Filiasi catre Craiova, in zona Combinatului Doljchim a pierdut controlul directiei, a iesit de pe sosea si a intrat in parcarea Combinatului, unde a lovit trei autoturisme - un Opel Astra, un Opel Vectra si un Peugeot 307.
Dupa aceea, si cu localitatea (interdictia de a parasi Craiova - n.r.) Adica daca presupusa fapta a fost savarsita la Craiova, de ce nu am voie sa ma plimb in tara?
Dupa ce a facut eforturi sa initieze concesionarea Serviciului Public de Salubritate Craiova, primaria s-a razgandit si ar vrea sa il administreze in continuare.
"50 de ore vom ramane in oras si vom fi alaturi de publicul din Craiova, care va putea pune intrebari despre ce inseamna munca in televiziune", a declarat Elena Stirbescu, unul dintre autorii si realizatorii proiectului Caravana TVR 50.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova.
Vicepremierul George Copos a declarat la Craiova ca fabrica de automobile Daewoo va fi preluata in scurt timp de „un investitor strategic“, nominalizand Ford si General Motors (GM) printre companiile care s-au aratat interesate de firma craioveana, informeaza Mediafax.
Fabrica de automobile Daewoo Craiova va fi scoasa la privatizare in a doua jumatate a lui septembrie, toate documentele necesare declansarii acestui proces fiind "aproape finalizate", a declarat pentru NewsIn ministrul Economiei, Codrut ßeres.
Craiova a devenit incet, incet centru de interes pentru marii jucatori din piata de retail care urmaresc extinderea retelelor de comert modern (supermarketuri sau magazine de tip cash&carry). ... In ultimii ani, in Craiova si-au facut aparitia o serie de supermarketuri si magazine de tip cash&carry.
google-analytics.com